CleaningPlus gaat door met het verhogen van de service.

Wij hebben geconstateerd dat bij diverse klanten vaak een vuile en stinkende container achterblijft nadat deze geleegd is door de inzamelaar. De hygiëne laat dan vaak te wensen over.

Schoonmaken is onze core business!

Derhalve is het logisch om niet alleen de ruimte rondom de container te reinigen, maar ook het schoonmaken van de container zelf. En hierbij willen wij u graag van dienst zijn. Logistiek is het natuurlijk wel een bijzonder verhaal; Niet alleen moet de container geleegd zijn om goed schoon te kunnen maken, maar ook het speciale voertuig dient beschikbaar te zijn. Daarnaast hebben we bij de VvE’s of het betreffende bedrijf vaak te maken met een afgesloten ruimte c.q. terrein. Een goede afstemming is dus noodzakelijk. Aangezien de zakelijke containerreiniging over het algemeen op rekening achteraf gaat, is het mogelijk om de chauffeur een werkbon mee te geven ter ondertekening. Op deze manier kan altijd gecontroleerd worden of de werkzaamheden correct en overeenkomstig de factuur uitgevoerd zijn.
Uiteraard doen we dit maximaal digitaal.

De hoogte van de kosten voor een containerreiniging zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals, de omvang van de container, het aantal, de reinigingsfrequentie en de logistieke inpassing. Dit vraagt om maatwerk en daarom maken we graag een offerte voor u op. Wilt u ook een hygiënische oplossing voor uw lege vuile container?

CleaningPlus vragen!!

Wilt u naar aanleiding van bovenstaande vrijblijvend een offerte opvragen, vult u dan onderstaand formulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.  [select Time id:Time default:2 "08:00""09:00""10:00""11:00""12:00"13:00""14:00""15:00""16:00""17:00"]

  Bedrijfsnaam*

  Aanhef*

  Voorletters*

  Tussenvoegsel

  Achternaam*

  Dhr.Mw.

  Postcode*

  Huisnummer*

  Straat (Wordt automatisch aangevuld)* Vestigingsplaats (Wordt automatisch aangevuld)*

  E-mail*

  Telefoonnummer*


  Type container

  Aantal

  Inhoud container (in liters)

  KunststofMetaal

  Reinigingsfrequentie

  keer per

  Reinigingsdag

  Aanvulling