De Vereniging Van Eigenaren (VVE)

Het bestuur van de VVE wordt vaak gevormd door vrijwilligers. Dit is de reden dat Cleaningplus Exploitatie BV naast de uitstekende prijs kwaliteit verhouding met name kijkt naar het ontzorgen.

Ook als zaken worden uitgevoerd door een administratiekantoor, is gemak en transparantie van belang.
Door de mogelijkheden van Cleaningplus Exploitatie BV om vele soorten werkzaamheden te verrichten zoals glasbewassing, trappen en galerij onderhoud, dakgoten leegmaken, onkruid verwijderen, de heg knippen, containerruimte schoonmaken, containerreiniging, kleine reparaties, vervangen van lampen, aanpassen van namen, enz. en deze werkzaamheden in één hand te houden is er de nodige efficiency te bereiken. Tegelijkertijd is de toegangsveiligheid makkelijker onder controle te houden. Indien gewenst kunnen wij ook diverse bijzonderheden rapporteren.

Cleaningplus Exploitatie BV is geheel vrijblijvend bereid om, mee te denken in de (meerjarige) begroting. Goed onderhoud kan bijvoorbeeld de levensduur van schilderwerken verlengen.

Wilt u als VVE bestuurder precies weten wat wij allemaal voor u kunnen ontzorgen, vraag dan om een vrijblijvend gesprek. Uiteraard wanneer het u uitkomt en het liefst op locatie.