Cleaningplus groeit

Na jaren de kar bijna alleen te hebben getrokken, heeft Bram de Korte de beslissing genomen om met Cleaningplus toe te treden tot de dienstverleningsorganisatie van Wouter Hillenbrink.

De persoonlijke aanpak, het brede pakket aan dienstverlening en de goede afspraken en natuurlijk de uitstekende prijs kwaliteit verhouding hebben Cleaningplus de afgelopen jaren laten groeien naar een mooi bedrijf dat toe is aan de volgende fase.

Met allebei een militaire achtergrond voelde het direct goed aan. We verstaan elkaar.

Als eerste gevolg van de nieuwe samen werking is de introductie van Danny Heeren die zichzelf graag apart aan u voorstelt.
Verder zullen we kijken of we de administratieve processen kunnen optimaliseren, maar de dienstverlening blijft gewoon zoals vanouds.

Bram de Korte & Wouter Hillenbrink

Bram en Danny,

In de afgelopen periode heeft bijna iedereen kennis kunnen maken met Danny. Danny is door Wouter gevraagd om het team van Cleaningplus te versterken en hij heeft daar heel positief op gereageerd.

Vervolgens heeft Bram in de praktijk gekeken of Danny ook aan zijn kwaliteitsniveau kon voldoen over de volledige breedte van de werkzaamheden en  in de contacten met klanten en leveranciers.

Na een maand samen te hebben gewerkt kan Bram met volledige overtuiging zeggen dat Danny geschikt is en dus een vast onderdeel van het team is geworden. Danny gefeliciteerd en van harte welkom.

Dat geeft Bram de mogelijkheid om tijd vrij te maken en zijn droom (bijzondere broodjes in een horeca concept) verder te onderzoeken en concreet te maken.

Dus de komende periode zal Danny de werkzaamheden zelfstandig uitvoeren.

Introductie

Graag stel ik mezelf aan u voor. Mijn naam is Danny Heeren. Ik ben geboren en getogen in Brabant en u bent mij al tegen gekomen of we gaan elkaar tegen komen.

Inmiddels ben ik al bijna 10 jaar werkzaam in de reiniging en heb ik een mooi stuk ervaring kunnen opbouwen.
Dus net als bij Bram kunt u alle klussen bij me kwijt en vinden we altijd de goede oplossing.

Privé ben ik een echte familieman, samen met mijn partner verwacht ik dit jaar mijn derde kindje.
Verder luister ik graag naar top 40 en Nederlandstalige muziek
U kunt mij wakker maken voor lekker eten, bijvoorbeeld Italiaans

De eerste kennismakingen met Cleaningplus en de relaties zijn zodanig positief verlopen dat ik een vaste waarde in het team zal innemen.